ikinciyeni.com Ne Diyor?
Satış işlemi hemen al kapsamında olduğu için aracın devri satıcı tarafından yapılacak olup fatura düzenleme yükümlülüğü satıcıya aittir. Satıcının beyanına istinaden KDV oranı %18 olacaktır. Aracın satışı 3 iş gününde yapılacaktır.
Mevcut-geçmiş durumunun Ekspertiz Raporundan incelenmesi tavsiye edilir.
TRAMER hasar kaydı sorgulamaları Çelik Motor Tic. A.Ş. tarafından yapılmamaktadır. Araç Hakkında kısmında yer alan Hasar Beyanı bilgileri, araç teslimatı aşamasında satıcı müşterilerden alınmakta olup, detaylı bilgi için şase numarası üzerinden sorgu yapılması gerekmektedir. Detay sorgulardaki istisnai durumlar için site üzerinden ek bilgilendirme yapılmayacak olup TRAMER kaydı sorgulaması yapılması tavsiye edilir.
Tamponlar plastik aksam oldukları ve değer kaybı oluşturmadıkları için ekspertiz kapsamında boya-değişen bilgisi paylaşılmamaktadır.
Araç satış işlemleri için ek evrak talebi olacaktır.(KVKK,son üç aya ait fatura,kimlik kopyası, adres bilgisi, şirketlerde;ortakların kimlik kopyaları,ticari sicil gazetesi,ortaklık yapı belgesi,faaliyet belgesi vb)