En İyi 5 Araba Yarışı Uygulaması


08 Temmuz 2022
135690 kez okundu
En İyi 5 Araba Yarışı Oyunu - İkinciyeni Blog
Oto Hayat

Araba yarışı oyunları, son dönemde giderek artan bir şekilde popüler olmaya başladı. Mobil dünyanın giderek genişlemesi ve VR gibi farklı teknolojilerin hayatımıza girmesi ile bu popülerlik artmaya devam edecekmiş gibi duruyor. Bu nedenle sizin için öne çıkan araba yarışı oyunlarını ve hangi uygulama marketlerinde satıldıklarını ele aldık. 

1- Drift Max Pro

Dünya çapında en iyi oyunlar listesine defalarca girmeyi başaran Drift Max Pro, gerçekçi drift mekaniklerine mobil cihazlarla ulaşmanızı sağlıyor. Yeni nesil grafiklerle oldukça başarılı bir görsel dünya sunan oyun, ABD’den Rusya’ya kadar farklı birçok lokasyonda otomobil tutkunuzu yaşamanıza yardımcı olacak. App Store ve Google Play’den indirebileceğiniz oyun ücretsiz. 

2- Rally Fury

Ralli tutkunlarının vazgeçemediği araba yarışı uygulaması olan Rally Fury, rekabeti sonuna kadar yaşamak isteyenler için birebir. Yüksek hızlara kolayca çıkabileceğiniz araçlarla ralli etaplarını birer birer geride bırakacağınız oyun, adrenalin seviyenizi yükseltecek. Rally Fury’i hem App Store hem de Google Play aracılığı ile indirebilirsiniz.

3- Asphalt 9: Legends

Araba yarışı oyunları denildiğinde akla gelen başka bir seri ise kuşkusuz Asphalt. Seri her yeni oyunda biraz daha gelişti ve bugün adeta ulaşılmaz denilebilecek bir noktaya vardı. Güçlendirilmiş araçlarla yarışacağınız oyunda rekabet her zaman en üst seviyede. Asphalt 9: Legends indirmek için App Store ya da Google Play’den yardım alabilirsiniz. 

4- Angry Birds Go!

Mobil oyun denildiği zaman akla ilk gelen oyunlardan biri kuşkusuz Angry Birds. Birçok farklı oyun ile kullanıcıların karşısına çıkan Angry Birds’ün yarış oyunu ise Angry Birds Go! Her zaman olduğu gibi bir sapandan start veriliyor ve macera başlıyor. Angry Birds Go! indirmek için App Store ya da Google Play’i kullanabilirsiniz.

5- Motorsport Manager Mobile 3 

Yarışmaktan çok yarış stratejilerinden, doğru ekibi kurmaktan ve taktik geliştirmekten hoşlananlar için Motorsport Manager, mobil dünyada en iyi seçimlerden biri. Oyunda kendinizi bir yarış ekibinin lideri gibi hissedip pit stop’a hangi turda girileceği detayına kadar her şeye siz karar vereceksiniz. App Store ya da Google Play aracılığıyla oyunu indirebilirsiniz.

Bonus: F1 Mobile Racing

Otomobil sporları denildiğinde akla ilk gelen isim kuşkusuz Formula 1’dir. Birçok insan için dünyanın en güzel arabaları olan F1 araçlarını kullanmak isteyenlerin ise F1 Mobile Racing’i indirmesi gerekiyor. 

Simülasyon türünde dünyanın en iyi bilgisayar oyunlarından biri olan Formula 1’in mobil versiyonu olan F1 Mobil Racing ile Formula pistlerinin tozunu attırabilirsiniz. Lisanslı bir oyun olması nedeniyle tüm pilotları ve pistleri görüntülemenize izin veren oyun ile şampiyonluğa adım adım gideceksiniz. 

F1 Mobile Racing’i diğer araba yarışı uygulamalarından ayıran özellik ise çok oyunculu mod’a izin vermesi. Böylece dünyanın farklı ülkelerinden birçok F1 hayranı ile yarışmanız mümkün hale geliyor. Ayrıca F1 pilotlarının da bu oyuna bayıldığı ve sık sık oynadığı biliniyor. F1 Mobile Racing hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.